logoSSM



 
تاریخ درج : پنجشنبه ۶ مرداد ۱۴۰۱
دومین دوره نشست های تخصصی توسعه سرمایه گذاری در شیراز برگزار شد
«نوآوری» و «امنیت» دو عنصر کلیدی توسعه سرمایه گذاری در کلانشهرهاست
دومین دوره نشست‌های تخصصی سرمایه‌گذاری در کلانشهر شیراز، پنجم مردادماه با حضور جمعی از مدیران شهری و استانی، سرمایه‌گذاران و فعالان اقتصادی با رویکرد  دانش‌بنیان و ارتقای امنیت برگزار شد.
در نشست اول که موضوع آن «اثربخشی استارتاپ‌ها و مراکز دانش‌بنیان در روند توسعه و پیشرفت سرمایه‌گذاری در کلانشهر شیراز» بود، دکتر ملازاده؛ دبیر ستاد اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علم و فناوری ریاست جمهوری از تجربه موفق برخی استارتاپ‌ها در کشور گفت و دکتر حبیب‌اله؛ معاون فناوری اطلاعات بانک شهر اثرات هوشمندسازی را در بهبود روند امور شهروندان برشمرد.
همچنین دکتر کنعانی؛ رییس مرکز نوآوری دانشگاه شیراز گفت: آنچه که سرمایه‌گذاری دانش‌بنیان به شهرها اضافه می‌کند، ارزش است و شهرداری کلانشهرها باید نگاه ارزش‌محور به پروژه‌های سرمایه‌گذاری داشته باشند و دکتر نصیری؛ رییس کمیسیون هوشمندسازی شورای اسلامی شهر شیراز از ضرورت استفاده از ظرفیت استارتاپ‌ها در مدیریت شهر و آمادگی مجموعه شورا و شهرداری شیراز در این خصوص گفت.
این پنل به بررسی ابعاد مختلف نوآوری در بستر اقتصاد و سرمایه‌گذاری پرداخت و این موضوع بررسی شد که ارتباط میان استارتاپ‌‌ها و دانش‌بنیان‌ها و مدیریت شهری چطور باید باشد و اساساً زمینه‌های همکاری این دو بخش چیست. همچنین مهندس آل‌حسینی فعال اقتصادی و مشاور حوزه بازاریابی و برندینگ از هامبورگ آلمان به صورت وبیناری به موضوع «نوآوری مأموریت‌گرا» پرداختند.
نشست دوم نیز به موضوع «ارتقای امنیت سرمایه‌گذاری در کلانشهر شیراز» اختصاص داشت که طی آن دکتر فاتحی؛ معاون قضایی و پیشگیری از جرم اداره‌کل دادگستری فارس، به تشکیل کارگروهی از قضات اشاره کرد که صرفاً به رفع مسایل پرونده‌های مربوط به سرمایه‌‌گذاری می‌پردازد و روند را تسهیل می‌کند. دکتر اسدی؛ رییس کمیسیون اقتصاد و سرمایه‌گذاری شورای اسلامی شهر شیراز نیز «اطمینان خاطر سرمایه‌گذار از بازگشت سرمایه»، «حذف سازمان‌های مداخله‌گر» و «زمینه سازی های مالی، روانی، اجتماعی و فرهنگی» را از مهم‌ترین عوامل مؤثر در جذب سرمایه‌گذار دانست.، دکتر یلدا راهدار؛ عضو هیأت رییسه اتاق بازرگانی فارس نیز ضمن برشمردن عوامل نارضایتی سرمایه گذاران، حذف موازی کاری نهادها را از عوامل مهم در عدم ایجاد امنیت سرمایه گذاری عنوان کرد.  در ادامه، دکتر اسماعیلی؛ رییس سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری شیراز تأکید کرد که نگاه ما به مجموعه شهرداری، محدود به صدور پروانه و ساخت‌وساز است در حالی‌که کشورهای پیشرفته دنیا برای مدیریت شهرهایشان به سرمایه‌گذاری روی آورده‌اند. همچنین برای اینکه امنیت سرمایه‌گذاری را تأمین کنیم باید امنیت مدیران شهری و سرمایه‌گذار در کنار هم دیده شود.
دبیر علمی دومین دوره نشست‌های تخصصی سرمایه‌گذاری در کلانشهر شیراز نیز دکتر ستایش؛ عضو هیأت علمی دانشگاه شیراز بود.
بر اساس این گزارش، اولین دوره نشست‌های تخصصی سرمایه‌گذاری، بهمن ماه ۱۴۰۰ در قالب چهار پنل با موضوع «چالش‌های پیش روی سرمایه‌گذاری»، «پنجره واحد»، «تسهیم ریسک در سرمایه‌گذاری» و «عدم انطباق قوانین و مقررات موجود» برگزار شد.

نظرسنجی لینک فاوا
نظرسنجی
خدمات سازمان سرمایه گذاری و مشارکت های مردمی را چگونه ارزیابی می کنید؟
خوب
متوسط
ضعیف

پیوندها
آمار بازدید سایت

بازدید امروز ۹۶
تعداد بازدیدکنندگان امروز ۴۹ نفر
کل بازدیدکنندگان ۲۴۸۸۸۰ نفر
کلیه حقوق این سایت متعلق به سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری شیراز می باشد